Wat houdt onderhoud in?

Bij MD Autotechniek, de plek voor je auto-onderhoud in Goes, begrijpen we hoe belangrijk regelmatig onderhoud is om uw auto in optimale conditie te houden. Wij bieden hoogwaardig en betrouwbaar onderhoud om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en efficiƫnt blijft rijden. Onze ervaren monteurs staan klaar om u te helpen met verschillende onderhoudstaken.

Onze onderhoudsdiensten omvatten onder andere:

  • Periodieke inspecties: We voeren grondige inspecties uit om ervoor te zorgen dat alle belangrijke systemen van uw auto goed functioneren. We controleren vloeistofniveaus, bandenspanning, remmen, verlichting en meer.

  • Vloeistofverversingen: Het tijdig verversen van motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en andere vloeistoffen is essentieel om optimale prestaties en bescherming van uw auto te garanderen. Onze monteurs zorgen voor de juiste vloeistofverversingen volgens de voorgeschreven fabrieksspecificaties.

  • Filters vervangen: Het vervangen van luchtfilters, oliefilters en brandstoffilters zorgt ervoor dat uw motor schoon blijft en beschermd wordt tegen schadelijke deeltjes.

  • Banden en uitlijning: We controleren de bandenspanning, slijtage en uitlijning van uw banden. Indien nodig kunnen we uw banden balanceren, uitlijnen en vervangen, zodat u veilig en comfortabel kunt rijden.

  • Remcontrole: Onze monteurs inspecteren de remmen en zorgen ervoor dat ze in optimale staat verkeren. We vervangen remblokken en remschijven indien nodig, en zorgen voor een goede werking van het remsysteem.

  • Verlichting en elektrische systemen: We controleren de verlichting van uw auto om ervoor te zorgen dat alle lampen correct functioneren. Daarnaast controleren we ook de werking van andere elektrische systemen, zoals de accu, dynamo en startmotor.

Bij MD Autotechniek bent u aan het juiste adres voor al uw auto onderhoud in Goes. We gebruiken hoogwaardige onderdelen en materialen, en onze monteurs zijn goed opgeleid en up-to-date met de nieuwste technieken. We bieden eerlijke prijzen en transparante communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vertrouw uw auto toe aan MD Autotechniek voor professioneel onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw auto in topconditie te houden.

Contact

Is je auto toe aan onderhoud? Neem gerust contact met ons op! We proberen u zo goed mogelijk te helpen