Persoonlijk en vakbekwaam

De missie van MD Autotechniek is het leveren van een hoge servicegraad en kwaliteit bij uitvoering van alle werkzaamheden tegen een acceptabele prijs. De klant staat centraal en krijgt gegarandeerd persoonlijk en vakbekwaam advies. De drempel is laag, de lat ligt hoog.

27 jaar ervaring

MD Autotechniek is vakbekwaam met 27 jaar ervaring in de autotechniek en ziet het als een uitdaging om vakmanschap, expertise en arbeidsverleden in dienst te stellen van een universeel autobedrijf. Tevens is MD Autotechniek een erkend leerbedrijf voor het opleiden van stagiaires.

Universeel autobedrijf

MD Autotechniek is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie, waaronder:

– APK keuring
– kleine of grote onderhoudsbeurt
– reparaties
– chiptuning

Over MD Autotechniek

Passie voor auto’s en campers

Marko den Dekker is mijn naam. MD Autotechniek is het label van mijn onderneming. 27 jaar expertise in de autotechniek heeft mij gevormd tot een vakman. Transparantie, communicatie en klantgerichtheid staan bij MD Autotechniek hoog in het vaandel. No nonsense en doen wat je belooft, kenmerkt mijn filosofie over betrouwbare service in alle facetten van de autotechnologie.

Klik hier om mijn volledige werkervaring te bekijken op LinkedIn.

De passie voor auto’s heeft altijd al een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Als jongen van 14 op de sloperij tot de dag van vandaag in mijn eigen onderneming. Ik heb ervaring in verschillende merken, waarbij Mercedes Benz lange tijd centraal stond, zo ook het sleutelen aan Amerikaanse oldtimers. Ik ben vader van 2 kinderen en mijn vrouw ondersteunt mij waar nodig binnen het bedrijf, zodat ik me volledig kan richten op de klant.

Graag staan wij tot uw dienst. Marko en Anouk den Dekker.